Om os

Vi har et højt fokus på kommunikation, struktur i hverdagen, samt tilfredse kunder.


Kommunikation er en af de højest prioriteret elementer i vores dagligdag. Det vi har erfaret gennem 8 års sammenlagt erfaring med håndværkerfag er at der ofte er ekstremt dårlig kommunikation både internt i de givne virksomheder og eksternt med kunder eller med andre virksomheder, det ender typisk med dårlig morale, og ofte mange penge tabt. Derfor har vi det ekstremt højt fokus på at kommunikationen er perfekt, både internt og eksternt.


Struktur skaber en lettere hverdag.

Vores fokus på struktur er grundet af at vi har set flere millioner af kroner tabt på grund af dårlig struktur, blandt andet angående returvarer, tidslinjer, dårlige processer, manglende håndbøger og meget mere, det er noget som ofte bliver overset, men koster utroligt mange penge, for både kunder og virksomheder, derfor ligger vores fokus på struktur ligeså højt som det gør med kommunikation.


Tilfredshed er det vigtigste element for os. Grunden til at tilfredshed er det vigtigste element er fordi vi skal kunne gå hjem med en god følelse i maven over det arbejde vi har leveret, responsen fra kunden og responsen i SECH, hvis vi ikke kan opnå det så mister vi lysten til at arbejde. Derfor er det vigtigste for os at kunden er glad for det arbejde vi har leveret og prisen for det.


Vi kommer glade, arbejder glade, og går glade, alt andet vil være en skam!

Vores vision, din drøm!


    S
truktur


Kommunikation

Tilfredshed

Feedback

Processer

Morale